Beli je wak, ikut keselesaan awak aje. Kita je tau keadaan kewangan rumah tanggan kita dengan pandangan dari pihak kita. Esok kalau barang baby tak cukup atau tak sempat beli kita juga yang susah. Orang yang banyak bunyi awalawal tu semua lesap hahahaha. 
Saya ahad ni 21w nak buat details scan terus nak start beli barang sikitsikit juga. Sebab kadang kita kalau mengumpul duit bila waktu terdesak bagi alasan "takpelah dulukan pakai duit barang baby ni, nanti kita ganti balik" tapi sampai kesudah payah 😂Orang kata tunggu 7bulan lah 8bulanlah baru cari barang, saya takmo sebab sekarang pun dah cepat semput kang tak larat nak cari barang.  Takut pula kalau ada emergency kena bersalin awal (minta dijauhkan) 
Pasal gugur tu, ketentuan Allah. Tak boleh nak dielak, awak cuma perlu jaga diri dan kesihatan, selebihnya berserah pada Allah. Jangan stress okayyy. Barang baby boleh simpan untuk next pregnancy atau bagi hadiah/sedekah/jual balik pada orang. Takpe, manamana pilihan yang kita buat dalam hidup pasti ada ujiannya nanti. Pilih yang mana awak yakin tau
Semoga urusan awak dipermudahkan! 🌼
 Baca lagi