ada tak baru baru ni bersalin di hospital likas

boleh cerita sekit pengalaman dan berapa deposit?? #ingintahu

1 Balas

sya 30/03 beranak kat hosp tuaran. mau p likas tp sna katanya ramai kes ve covid. tuaran xramai org bersalin sna , dlm wad sya sorg jak pdhal dlm wad tue ada 6katil.. seram jg laa sbb bermalam 1mlm kan tp ok jg xda apa2 jg yg menakutkan sbb nurse sllu round jg p check bp.. nurse2 dan doc dia semua bagus2 layanan dorg.. bersih dan mmg x sesak langsung.. sbb xramai kan ibu2 bersalin d sna. xda deposit , byr bila masa discharge saja. sya admit 30/03 , discharge 31/03 bil cuma rm59. tp kalo kes high risk dorg akn rujuk terus ke hosp likas jg sbb d sna byk pakar..

2y ago

Owh.. terima kasih sudi balas..