Snek baby

Boleh cadang kan snek baby eczema? Baby 8 bulan kurang Berat badan. Saya dah taktahu nak try bg apa

2 Balas

anak saya eczema kat pipi smpai umur 10/11bulan. saya xde pantang makan kat dia. saya bg je semua. anak saya xde tanda2 eczema makin teruk sbb makanan. kalau sis nak selamat, buat snek sndiri. masuk grup happy baby food malaysia kat fb. bnyak menu2 sihat baby dlm tu. saya pon xbg anak makanan2 baby yg ready to eat jual kat mall2 tu , biskut dia pon buat sndiri. kalau bfast tu kebanyakkan masa saya bg dia makan oat+buah je. kenyang, dia pon suka.

cube cr y bb organic..bnyk dekat manjaku