bersalin normal atau czer? nak tanya i pregnant anak 1st now da 6 bulan n umur pon da 40 yrs.

boleh bg pendapat?

2 Balas

Tengok kepada tahap kesihatan dan keadaan puan dan kandungan yg dipantau oleh doktor. Kadang kita nak vaginal birth , sebab keadaan kandungan stress, emergency czer juga. (kes saya) 😁 So, bagi saya untuk ketenangan minda dan hati, bersedialah apa jua kemungkinan. Didik diri Redha. Samada Vaginal birth atau czer, semua tu normal je. Asalkan puan dan kandungan selamat, sihat walafiat 🌻🤲

2y ago

Sama-sama