Hai semua, nak tanya kalau buka buku pink di swasta and pastu nak follow up seterisnya kat kk boleh ke ?

Boleh bawak buku pink yg sama tu ke ?#firstbaby #pleasehelp

4 Balas

swasta selalunya xpakai buku pink. buku pink mmg dr KK je. n buku pink ni penting utk bersalin di gomen hosp. kalau sis xsure nx bersalin gomen/swasta lg, better buat buku pink kat kk dulu. bila checkup kat swasta bw buku pink. doc kat swasta boleh update kat buku pink. mse sy pregnant dulu sy mmg buat checkup kat dua2 kk dan swasta.

3y ago

Oo okk2.. tq ya respon 😊

better bukak bukupink jugaa dekat kk.sebabny kawan saya ad bukak bukupink dekat swasta n bila pergi kk still kena bukak buku pink yang baru

3y ago

Okk tq respon ya ❤️

Elok buka buku kt KK terus kot. Sbb standard buku pink KK tu lain, lg terperinci dr buku swasta

3y ago

Ok sis , tq ya 👍🏼😊

elok pi kk

3y ago

Ok sis, tq ya 😊