Adakah saya pregnant?

Boleh bantu terangkan pada saya? Saya sebelum ini mengalami kencing kotor pada awal pagi 27 February 2021, sembelit selama seminggu. Sekarang kerap berasa sakit pada breast dan lapar di tengah malam juga di siang hari. Adakah saya pregnant? #ingintahu

Adakah saya pregnant?
2 Balas

InsyaAllah ada rezeki sis tu.. Jage dri elok2 ye sis.. Nnti try test lagi sampai terang.. Doakan sy juga ye sis.. Lama ttc.. 😁

3y ago

Semoga kandungan sis baik2 je.. Banyak2 kan doa semoga baby kuat.. Harap2 xde ape2.. Aamiin..

Nampak samar tu sis. Try repeat upt dalam masa 48 - 72jam, guna first morning urine. InsyaAllah akan lagi terang 💐

3y ago

Sabar yer kak.. InsyaAllah.. Allah berikan rezeki yang terbaik buat kita semua.. Amin YA RABBALALAMIN... 😊