Cervical cerclage

Boleh bagtahu pglaman dan risiko ape ibu ibu yg kene jalani cervical cerclage?

1 Balas

salah 1 punca rahim x kuat...so potensi bersalin awal tu tinggi..masa baby 1st, dlm 16minggu dah bersalin😭skrg ni no 2, doa2kan ye bertahan la smp bersalin..sy buat masa 14minggu lebih..nnt 36minggu baru g spital utk buka balik jahitan tu..skrg batu 16minggu lebih..risau jgk sbnrnya sbb sy ssh nak lekat...10thn kawin baru lekat no 2..yg no 1 jd anak syurga😢

4y ago

boleh tak nk private chat dengan sis?