Fauled piegnancy

Boleh bagi tahu kah maksud TAS:ET :0.23CM

Fauled piegnancy
8 Balas

TAS : transabdominal scan ,mksudnye scan perut la ET : endometrial thickness ,ketebalan rahim ET: 0.23cm tu mknanya ketebalan rahim tu menipis iugs : intrauterine growth sac ,kantung baby

maaf puan sy kurang psti ttg ini..tp apa yg sy tahu biasa ms chckup doc akan terangkan stiap apa dia tulis..mcm haritu puan ada tanya doc pakar tak?? tentang ini?? biasa doc akan terangkan apa dia notekan pd kita ..

Ujian air kencing, Negatif. scan abdomen, ketebalan dinding rahim 0.23cm, tak nampak kantung , kandungan tidak jadi.

failed pregnancy ni sis kandungan x menjadi dgn test upt negative means not pregnant

Sm dgn sy failure pregnancy feb 2020. Mei 2020 upt +ve lg. Next month sy due date

Upt negatif. No iugs seen. Failed pregnancy

kndungn xmnjadi..

negatif