Susu untuk kuat kan imuniti baby

Boleh bagi cadangan x..susu ape yg bleh mnguatkan imuniti badan baby umur 1 taon lebih..sbb anak sy senang sngat demam..dlm sbln ade la 2 kli..

1 Balas

bagi makan buah buahan. susu hanya 3kali je sehari utk ank 1tahun ke atas.. so susu x penting. yg penting kena bagi makan makanan yg berkhasiat. ade complete carbo fiber protein buah² tinggi vit c. jgn bagi mkn manis² snack junk food fast food. lagi 1 cuaca pon main peranan, sebabkan mudah kena penyakit.