baby main air liur

hi bole tnya normal ke baby 3 bulan main air adakah itu disebabkan muka naik ruam? anak sy suka nyoyot tgn lpstu leset kt muka sy dh pkai snow lotion sme jugak

1 Balas

Aah boleh naik ruam kalau non stop kena air liur. Sbb anak sy pernah mcm ni muka ada ruam tp tak boleh nk baik sbb air liur sentiasa lalu kt leher dia. Sy selalu pakaikan bib n lap2 bila ada air liur baru dia baik betul. Ni gmbar dia dulu. Berbulan baru baik.