detail scan murah

Hi bole tau kt mane bole buat detail scan Murah.sy ddk area cheras. Naka scan masa 20 weeks. Tq

6 Balas

Poliklinik az zahra, ampang..dia buat laju tp detail.. tak takotkan org mcm 1st pregnant sy dlu..3 klinik buat detail scan tp sume triggered mcm2 tp az-zahra tak..mmg recommend.. friendly..kalau baby tak bg kerjasama dia akan repeat scan..

4y ago

Tq for the info😊

Kpj sis..xlebih 150 sy buat dkt kpj batu pahat..rasanya rate lebih kurang..sy call dlu tanye berapa baru pegi..klinik biase yg buat sonographer..better buat dgn pakar ♥️

2y ago

Boleh tahu, 150 tu untuk scan sahaja belum termasuk consultation doktor ke?

Klinik anda wangsamaju.. first baby n second baby ni pun nak buat kat sana. Screen besar puas hati tengok.. sonographer friendly. harga standard rasanya.

4y ago

Tak perlu. Tp buku pink mmg sy selalu standby bila keluar mana2.

Polikilinik Az-zaara ampang. Rm100. Tambah rm40 dah boleh buat scan 5D. Saya buat kat situ. Layanan baik sangat 👍🏻

Cer try godek sini.. sebab harga not bad.. sebab bru pergi and harga masih sama

Shah Alam, Seksyen 7. Detail scan RM120-ish. Give it a try.

3y ago

nama klinik sis?