susu untuk naikkan berat badan baby

bole suggest tk susu utk naikkan berat baby sy , baby sy 3 bulan berat 4.7kg je , ramai kata kecik . Enfalac A+ sy dh try x sesuai. Anmum sy dah try jugak , dia jadi sembelit. Dutch baby minum x naik 😅#ingintahu

5 Balas

skrg dia masih minum Dutch baby?? kalau dia minum okay xde sembelit ,sy sarankan sis teruskan susu Dutch baby tu cuma sis topup beli appeton baby drop dekat farmasi,blh google mcm mna gmbr dia,dia mmbantu tambahkan berat baby jgk,baby pun susah nk dmam,rmai yg try bg feedback positive,doc pun suggest,selamat utk bby dr newborn hgga umur 12bln,klau sis tukar susu lg takut xsesuai ,risau takut dia cirit birit atau sembelit,kesian plk dkat dia...