susu untuk naikkan berat badan baby

bole suggest tk susu utk naikkan berat baby sy , baby sy 3 bulan berat 4.7kg je , ramai kata kecik . Enfalac A+ sy dh try x sesuai. Anmum sy dah try jugak , dia jadi sembelit. Dutch baby minum x naik 😅#ingintahu

5 Balas

anak 1st dan 2nd minum lactogen,berat naik. anak ke 3 baby boy minum dupro dr umur 1 bulan -2 bulan kurang berat badan. lepas dr checkup umur 2 bulan,sy jaga masa tidur dan masa menyusu baby sy. masa tidur sekurang-kurangnya 3 jam tanpa gangguan setiap sesi. susu ikut demand baby sy,5oz sekali menyusu. check up 3 bulan baby sy dah normal beratnya,naik 1.2kg.