Simpanan bagi SRT

Bole saya tanya pendapat macam saya ni SRT tapi nk buat simpanan mcm duit suami saya saya nk menyimpan tapi saya tak tahu caranya suami ada suruh saya menyimpan tapi saya jadi keliru sebab perbelanjaan lagi saya rasa mcm xcukup tapi dalam masa yang sama saya nak menyimpan erm bole bantu tak guys...

1 Balas

sediakan 1 tabung. bile beli brg, duit balance masuk kn dlm tu. contoh 100 utk seminggu, habis beli brg, ade balance dlm 15 ke, boleh msuk kn dlm tu. and masuk kan 1hari seringgit or 2ringgit.