First time nk buka buku pink

Bole sape2 cerita mcam mane atau langkah2 nk buka buku pink utk yg first time pregnant😁🤰

1 Balas

1st - dptkn pengesahan kehamilan di klinik swasta (ultrasound scan - nmpk kntung & heartbeat janin) terlebih dahulu. 2- search kk yg berdekatan dgn kediaman & call utk buat temujanji terlebih dahulu. Maklumkan dh brp minggu kehamilan & tanya sekali dokumen apa yg perlu dibawa sbb lain tempat, lain dokumen diperlukan. 3- hari temujanji, datang Dan bawa dokumen2 yg diperlukan, daftar di kaunter ibu & anak. Maklumkan tntg temujanji buka buku pink. Dan selepas itu, misi kk akn guide awk. So far pls assume utk berada di kk separuh hari utk proses buka buku pink (pagi hingga tengahhari)

1y ago

1. Tarikh last period, hb, blood pressure, hiv status. 2. Scan utk growth scan