Nak tanye ...

bole ke kalau g klinik swasta cuma nk pengesahan kehamilan dgn untuk first scan ?? buat buku dekat KK . Sye baca klau KK buat buku 8 minggu ke atas . Sye ni selagi tak check keadaan dalam perut asyik risauu je .

2 Balas

boleh.. saya pun pergi swasta untuk scan sebab pergi kk cakap tak mengandung.. saya scan 8 minggu dah nampak baby.. 11 minggu lebih baru saya buka buku dekat kk.. bawak sekali gambar scan swasta tu terus bukak hari tu jugak.. saya rasa better awak pergi cek kandungan waktu 7 minggu ke atas sebab 7 minggu ke bawah jarang nampak baby.. dan doktor pun alan suruh awk datang 2 minggu lepas tu untuk buat scan sampai nampak baby.. klau dah 13 minggu still tak nampak doktor akan suruh cuci kalau takda turun darah.. semoga urusan awak dipermudahkan

boleh je buka. pergi je