Hyee semua.. Sya tngah pregnant ank pertama tapi saya tak tau usia kandungan saya,

Bole bagi jawapan tak.? Last period 24-26/6 lepas tu x period lgsung dah, n bulan 5 pun lgsng xperiod.. Bulan" sebelumnya ok jaa haid sya#firstbaby

Hyee semua.. Sya tngah pregnant ank pertama tapi saya tak tau usia kandungan saya,
2 Balas

period awak teratur tak? kalau x teratur biasanya doc akan tentukan usia kandungan berdasarkan scan nanti. kalau teratur biasanya ikut 1st day last period.

3y ago

Lepas ne.. Try pi scan dulu la.. Tq sis

Hai, usia kandungan kira start daripada hari pertama period.

3y ago

Ok sis.. Faham, tq🥰🥰