Susu terbaik

Bole bagi cadangan susu formula tuk tambah berat badan bayi 6bulan Bayi sy 6bulan berat baru 6.8kg Mase 5bulan 6.4kg..

1 Balas

Untuk susu formula ni sebenarnya depend on keserasian baby. Tak semua baby ada keserasian yang sama. Apa yang saya pernah baca di Internet, susu S-26 mmg dirumus untuk bantu tambah berat badan baby. Apa2 pun kena try and error dulu ye mommy. Cuba beli yg pek kecil dulu. Ada ibu lain bagi feedback, susu S-26 tak serasi dengan anak dia. Macam anak saya sendiri, saya beri Dutch Baby. Alhamdulillah serasi #TAPsupermoms #TAPactiveusers

5mo ago

s26 yg mana satu ya ?