berat badan baby 6bulan

ibu2 share sikit boleh berat baby 6bulan .berat baby sya 6.4kg jaa #ingintahu

13 Balas

Sama anak saya pun 6.1 kg sahaja dah 6 bulan 13 hari, tapi nurse kata masih normal. Anak saya pun lahir kecil je 2.2kg

anak saya pun 6 bulan 6.5kg je. alhamdulillah kalau still line putih tu masih normal 🫶🏻

4mo ago

baby awk girl or boy?

sya 6.5 kg je msa lhir 2.3kg.bby boy yg kuat hsap btol tpi xnek byk sgt brat bdan.

anak sy 6bulan belum timbang lg. tp berat masa 5bulan, 5.4kg je huhu

Sama baby girl. Exclusive bf. Baby awak lahir berapa kg?

Baby sy 6 bulan - 6.3kg, lahir2 mmg kecik 2.08kg..

Graph chart baby normal tak?

4mo ago

Alhamdulillah. Fokus pada tumbesaran anak awak je. Jangan compare. Bila compare nanti akan timbul macam2 perasan stress, sedih, risau, macam2 lagi. Semuanya perasaan yang negatif which is not good for you. Anak saya 6.17kg.

baby girl 7.4kg 😁

Baby girl, 6.9kg

baby girl 7.6