Hamil ke upt kabur

Bln lps pusingan dtg bln 21 hari jer.. 26hb 10 datang bln seminggu ..hari ni 6hb 11 pukul 5 pg cek upt sbb dah 2 hari tiap pagi macam nak loya2.... Ada rezeki ke yer..harap dapat membantu

Hamil ke upt kabur
4 Balas

Kalau saya nampak mcm ada dua line, satu lagi tu kabur. Mcm saya dulu. first check kabur, lepas 2 minggu saya check lagi naik dua line jelas. Untuk kepastian sis boleh scan dulu dekat klinik swasta, tengok ada kantung atau xde. semoga ada rezeki buat sis. aamiin..

Saye dpt lg kabur dr ni yg biru tu bile gune clearblue blue +ve .. Yg kuning tu cek subur

Ya hamil muda, tunggu dalam seminggu dua test balik

saya plk dr ckp -ve