Bliss ball

•• BLISS BALL ••⠀ ⠀ Pagi ni, momma buat bliss ball viral 🤣🤣⠀ Momma guna bahan2 yg ada kt rumah ni je 😍⠀ ⠀ ⠀ Coating :⠀ Strawberry Cereal Fawwaz (hancurkan, nk lg lawa, blh blend kering) ⠀ Ball :⠀ Biskut Chocolate fawwaz (hancurkan) Baby oat⠀ Buah naga (hancurkan/puri)⠀ *madu (jika nak sedikit manis)⠀ ⠀ Gaulkan semua bahan. Momma agak2 je semua bahan, tambahkan oat/biskut jika adunan lembik.⠀ Bulatkan menjadi bebola2 api 🤣😅⠀ Lalukan atas serbuk cereal fawwaz. ⠀ Siap 😍😍😍⠀ ⠀ Untuk bliss ball ni, blh je tukar buah dan bahan dia janji ada bahan basah dan barang kering. Untuk coating blh tukar kepada kelapa parut, cornflakes dan sebagainya 😍😍 Instagram : @anak_momma ⠀ ⠀ #EleenaFoodDiary #EleenaFoodJourney #Eleenaeats #BabyEleena #babyfoodjournal #babyfooddiary #babyfood #babyfoodmalaysia #babygirl #babyeats

Bliss ball
2 Balas

I wish i'm like you sis, rajin dan creative mmasak maknan baby trsayang.. hehhe..

4y ago

Alamak.. xrajin jugak sis, haha cuba sedaya upaya buat menu yg simple2 je 🙈😅

🥰