Burp

Hello. Blh tau baby smpi umur brapa kena sendawakan. Im a new mummy with baby 3 months old. Tanya just for info je. Tq ?

104 Balas

assalamualaikum.ada tak mommy2 yang ad baju mommy yg terpakai saiz s..klau ad sya nak untuk pkai pi kerja..trima kasih

Baby biase nye 1 tahun dah tak yah sendawakan.sbb die blh sendawa sendiri klau tk dengar die sendawa baru sendawa kan.

Anak saya nak masuk 3 bulan. Dia kadang2 sendawa sendiri. Lepastu kentut lagi banyak. Muak dia jangan katalah 😂

Sy sendawakan sampai dia dh blh meniarap sendiri. Lps tu dh tak sendawakan . Dia meniarap je terus sendawa.

better sedawakan slps menyusu .supaya xbrlaku prkra yg kita xnk. Means's cm muntah susu memncut Dll .

saya sampai 4 bulan still sendawakan after bf 🥰 sometimes baby i akan sendawa sendiri 🥰

Bagi saya selepas baby menyususu,saya terus sendawakan baby saya dalam beberapa minit..

saya sendawakan shj smpi ke umur 2bln 7hri ni.. tetap sendawakan walau dia kuat kentut 🤭

Baby 2month kadang saya sendawa kan x dpt baby sendawa sendiri klo angkat or by duduk

hai nk tnya bby muntah warna putih mcm air knpa yaa.. now suhu bdn dia 37.1

4y ago

Byk ke kluar tu ? Biase klo amount sikit tu jeluak,