Jarak kehamilan

Hi blh sy tahu. Adakah nurse akn mrh klu ngndung ank kdua jrk xsmpai dua tahun ngn ank prtama. First bby sy skg 1y6m. Dan period sy delay smlm cek naik 2line.

2 Balas

Saye esk ank genap 1y2m tapi saye dh pregnant 5w+ 😁 bkn x merancang tapi mmg nk baby lg huhu.. Dh booking date utk buka buku hope so xde kne bebel lah https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

Klu tkde faktor kesihatan rasanya okay je kot. Mmg diorg akan bebel sbb medically advised utk tggu lps 2 tahun minimum before nk ada anak lain. Tp nk buat mcm mana, dh rezeki kan. Nk gugurkan nnt kes lain pulak

2y ago

btl tu. sy ada bca byk pgalaman ibu2 lain.ank 8 bln pn ada dh pregnant ank kdua. sy risau lak.huhu.