Najis Bayi

Hi bayi saya dkt dah 2 bulan. Hari ni najis bayi kelabu campur kuning sedikit. Saya campur bf dgn fm. Susu fm saya guna enfalac a+.. Blh saya tau ni normal ke atau macamana?

4 Balas

Masa sy pergi check bby 2 mnths hritu, doctor ada tnya warna najis bby dan suruh sy tunjuk yg nombor mana wrna najis berdasarkan template tu.. 1,2,3 ada wrna kelabu², 4,5,6 kuning.. Then sy tunjuk 4 doc ckp normal.. Kalau 1,2,3 tu tak normal perlu bagitau doc terus

baby saya pun 2 bulan campur bf+df. fm minum enfalac a+ najis kuning cmpur kelabu. sis dah jumpa doktor ke?

2y ago

sis dah jumpa doktor? anak saya 3bulan semalam najis dia warna macam tu. dia fully susu formula enfalac a

normal ke bby sy pn kelabu cmpur kuning jgk

2y ago

sis dah jumpa doktor? anak najis macam tu jugak. 3bulan fully susu formula enfalac a

Normal ke sis??