hello

blh mkn jamu ke kalau pregnant 5 bln?

21 Balas

awk preggy ke xke lebih baik xperlu mkn sis . lebih sehat brgitu . jamu bkn shje xbaik tok bby tpi bole juga menyebab penyakit kanser pd mommy2 ye . mak sy 10kali mengndg . dy xprnh ambek ap2 jenis jamu sedg kn dy org indonesia . Alhamdulillah mak sy msih kuat n nmpk cntik . tdk nmpk seprti org tua pon .

Tolong jangan amalkan apa-apa jamu sebelum, semasa dan selepas mengandung. Tiada bukti saintifik yang jamu tu elok, terutama jamu overclaim yang menyatakan mampu memulihkan sekian sekian. Perubatan moden sekarang semua serba lengkap.

No and definitely no.jamu panas and xtahu ape risiko.so jgn memandai amik ye sis.mkn ubt kt hospital / kk suggest je

Mana bole makan sis.. Bahaya sungguh to tolng la jngn mkan klau syngkn anak to🤦‍♀️

better ambik vitamin yg kk bg jer sis nnt dah bsalin baru mkn jamu yer 😊

Nak Makan jamu but ape sis??? Allahuuu.. Rajin2 tgok post Dr Imelda..

better sis stop dulu jamu2 yer..nanti bby dh lahir sis nk mkn jamu takpe

Syg baby tak?? Kalau syg bby jgn makan k..anyway take care mommies

Xperlu kot nk mkn jamu2 ni. Mkn je makanan yg berkhasiat dh ckup dh

Mkn jamu utk ape sis, xprnh dibt org sis.., 🤦‍♀️