Boleh sug nama baby y bermula huruf A&A untuk boy & girl..Anak sulung sy girl Nur Adriana Aisya

Blh ibu2 mumy share2 dengan maksyd ye skali 🥰

9 Balas

aiman alqard, aira amani/ariff aidan,anis alisya/aqief adam,airis amanda/adib aryan,aqila aisya....ok dh x leh pikir dh ahahah ni je mampu bagi

5mo ago

hihihi tq mumy 😘

sy just share nama ank2 sy Aqif (Beriktikaf),Ayreen (damai,cintakn alam) & Adneen@Adnin (slh satu nama syurga)

5mo ago

ooooo tq mumy..

adni, adrian, adrazin, adwa, adlan, azween, azleen, armell, ara, ardell

5mo ago

❤️❤️

ni ade skit saya leh share kan 😃 sekali ngan maksudnya.

Adrian Aisy Adriani Airis

boy Aariz Aimar girl Ain Azzahra

4mo ago

tq mumy😘

Adam Aryan // Alisya Adra

5mo ago

tq mumy 😘

Aidan Adrian / Ariana Aliya

5mo ago

tq mumy😘

tq mumy 😘