Nama baby girl n baby boy nama tgh AD

Hai mama semua ade idea x nama baby girl n boy yg mula dri ad. Mcm ank sulung Putri adriana insyirah No 2 Muhammad adrian darwisyah Sy nak cri nama tegh nk mula dri ad utk girl n boy🥰

3 Balas

Adelina, Adalina, Adila, Adifa, Adira, Adiba, Adhara, Adeffa, Adawiya, Adreena, Adwa, Adzkira. Adnan, Adham, Ad-Daruquthni, Adam, Adeeb, Adi, Adli, Adwa, Adwan Adib.

2y ago

tq sis

alhamdulillah sy dah dpt nama baby sy baby dah 9 bln dah hihi .. nama baby sy muhammad ayden rifqi syah

adrazin adwa adyan