Assalamualaikum, tumpang Tanya siapa pernah mengalami pengalaman sama seperti saya

Bleeding tapi warna brown gitu . Soalan saya ada ka normal jika selepas seminggu tak stop lagi . Dan hari ini keluar warna ni ? Saya confused rindu sangat nak solat , ada kah ini keputihan ataupun sisa bleeding ? . Tambahan :Saya makan ubat kuat kan rahim atas nasihat doc .. Help me #firstbaby

Assalamualaikum, tumpang Tanya siapa pernah mengalami pengalaman sama seperti saya
6 Balas

saya prnah kna brown spotting masa 4w (3hari) & 7w (2hari) tp skjp je lpstu stop kmudian keputihan je ni normal. kena bnyak berehat jgn bnyak sgt prgerakan d awal kehamilan ni ya sis..kalau kluar spotting diawal kehamilan mmg proses implantasi brlaku tp kali kedua ni sy xsure sbb xg cek sbb lpstu dh stop..mgkin sy bnyK bgerak hrtu sbb raya kan.

Sy haritu sebulan dari sbelum tahu pregnant sehingga 8w mcm ni.. skarang dh nk msuk 10w alhamdulillah seminggu dh stop.. g scan pun baby elok je.. sy rasa keputihan & kerapkan jaga kebersihatan bahagian intim kita.. mgkin ada kaitan jangkitan bakteria..

1y ago

X pakai..

saya pun sekarang tengah spotting macamni jugak. untuk sahihkan boleh solat atau tidak, awak boleh google. ada penerangan dia.

sis macam mna keadaan dh ok ka? hm sya risau sebab sya pon kluar macm ni. mkn ubat kuatkan rahim pon still keluar. sya baru 6w2D.

1y ago

alhamduliah okay . bykkan bedrest . semoga baby dalam kandungan kita dalam keadaan baik . rehat banyak2 jangan stress .

Mcm saya keputihan, tapi sikit sikit saja bila penat ke keluarlah. Banyak rehat ya 😊 insyaAllah tk ada apa apa

sebaiknya pergi klinik cek. solat selagi mana bukan haid/nifas/wiladah, kena solat. sebab tu kena confirm dgn Dr