Ada sesiapa yg bleeding masa 1st trimester tp baby ok, n skrg dah ke 2nd /3rd trims/dah lahir baby?

Bleeding tapi all ok finally?

2 Balas

Pernah sis,ank ketiga sy,bleeding msa 9week bnyk pula tu😅tp alhamdulillah skrg ank sy tu dah masuk 5tahun.skrg pun pregnant ank keempat ada bleeding juga start 4minggu,scan msa 5minggu xnampan apa2,repeat lagi msa 6minggu cuma nampak kantung,,then repeat lagi msa 8minggu bru la nampak si baby sekali dgn jantung dia☺️☺️yg penting kita berusahan jgn buat kerja berat sis,jaga diri dn banyak bedrest,,think positive walaupun payah.cuba elak kn banyak berfikir pasal bleeding tu.inshaAllah smua ok

2y ago

InshaAllah sis fkir yg baik2 ja,,doa banyak2,sy pun sma mcm sis,ada bleeding juga,mmng risau betul sbb sy nk sgt baby kan,alhamdulillah nangis sy msa scan 8w 2d.doc cari smpi dapat.makan nampak la dot2 kecik kelip2,,sedih bercampur gembira.skrg pun msuk 9minggi masih ada spotting skit2 tu pun msa sy banyk gerak.

nak tahu juga🥺 sbb sy 6w ada keluar darah sikit. tpi tk rasa sakit. pakar da chek baru nmpk kantung. dia suruh refer 2minggu lg.