hi, nk tnya.. sy bleeding.. tpi, drh kluar xpenuh pad pun.. adakah bhaya atau tanda² nk gugur??

2 Balas

sis pi hospital, minta doktor cek sis. utk pengalaman diri sy sndiri, tiap kali sy bleeding sj.. mmg akhirnya kandungan gugur. kantung keluar sndiri. tapi ada kwn sy yg mngandung, dia period mcm biasa . bila cek, kandungan baik sja smpai slmt bersalin. elok sis prgi cek dlu dgn doktor. klo x cek nnt trganggu emosi ibu.

Pergi hospital dengan segera. Boleh jadi ancaman keguguran

2mo ago

So dorang ada bg ubat tak