Upt Samar-Samar

Bismillah. Assalamualaikum semua, nak minta pendapat ibu-ibu yang ada pengalaman. Saya buat upt tadi, naik 2 line tapi masih samar-samar. Sekarang saya masih dalam tempoh DPO7. Minggu depan baru period sepatutnya. Tapi saja nak check, sebab kerap rasa cramp dekat perut dan pening-pening sikit. Ada kemungkinan positive ke ya? ? Apapun doakan saya ya ?? #ingintahu #firstbaby

Upt Samar-Samar
10 Balas

Sy pun samar2 mse test.. G klinik pun samar2 jgk.. Scan xnmpk kantung ag sbb doc ckp tllu awl lgi.. Tggu 2weeks ag utk scan back... Sbb kes sy gmpir 1thun xmai period.. Sbb suntik depo.. Last depo bln 12..tp xdtg2 period lpas tu... So, xtau ngndung bpe mggu

tunggu due period sis. saya selalu kena scam dengan upt ni. sekarang tak beli dah jenis ni. semoga ada rezeki sis. doakan saya juga. tahun ke 8 ttc

last hari pertama period 8/9.. tpi smlm check upt mcm ad samar2 dua line.. anak kedua klau betul pregnant.. 1 czer dh nak umur 4 tahun..

2y ago

betul..kite 5 week 6 hari dah..hehehe alhamdulillah..anak dah nk masuk 2 pun tak reti kire lagi..

samar pun dikira positive. elakkan bersama dulu sementara tggu seminggu lewat period ? 9w kebawah masih dalam proses penempelan

Ulang selepas lewat period seminggu. Cara ni lg baik. Cek awal kdg2 tanda period. Semoga ada rezeki. Aamin ya rabb

positif tpi blh repeat gune upt lain https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 ?

2y ago

knpa x bole ye tu ?

saya pun cek kemarin dua Line tapi tidak la terlampau kabur sangat macam mau terang sudah merah Dya...

In shaa Allah pregnant da tu sis.. Take care taw.. Smoge sis&baby baik2 sahaja

sabar sikit lg...nnti dia naik terang.......dah pregnant tu

Check balik ye