Rumah Dua tingkat, blh ke pantang kat atas? Ada pengalaman nk share tak mommy?

Bilik bwh terlalu kecil, tak muat. Blh msk katil single je, then kalau msk almari n bb coat, mcm tak blh Jln la... Takde ruang sgt. So husband suruh pantang kat atas sj, mcm tak praktikal. Sbb nk ke dapur kena turun. Takkan tak masak lnsg... Mcm mn ya? Ada sesiapa mengalami pengalaman ni ? Blh share...

2 Balas

Saya berpantang pun duduk bilik atas. Ada yg tolong hantarkan makanan ke bilik. Nurse, tukang urut semua naik bilik atas. Kira 2minggu juga tak turun bawah. Lepas tu, adalah juga turun kalau betul2 ada keperluan. Air panas husband isi setiap hari dalam thermos - Kira semua keperluan berpantang berada di tingkat atas. Memasak - husband awak boleh tolong. Makanan pantang simple2 je

2y ago

thanks sis for ur reply ❤️

dlm pantang suruh jela husband masak. awk rehat je dlm pantang. duduk je atas tu. mkn suruh husband hantar kt atas. kalau xde duduk je ruang tamu. ruang tamu muat je katil bbh coat n so on.