Meniarap.

Bile ye baby bole start meniarap? #seriusnanya #firstbaby

3 Balas

Seawal 3w dah boleh (boleh rujuk artikel theAsianparent). Tutorial, kekerapan untuk tummy time dan berapa jangka masa untuk tummy time. Mommy boleh refer artikel ni ya https://my.theasianparent.com/cara-anak-meniarap-tummy-time/?utm_source=search&utm_medium=app

masa dia masih baby ni dah boleh dah mommy buat tummy time .dlu Dr sheikh muszaphar pnh share ttg ni ms anknya msih baby mcmne dia buat tummy time tuk ajar anak meniarap

2y ago

aah..Alhamdulillah, dr umur sebulan lg dah ajar tummy time mcm Dr.SM ni..Asianparents ni byk membantu bg info..

seawal 3 bulan la..sbb dlm buku checkup bayi ada tanya soalan bayi dah boleh meniarap atau belum, smasa checkup 3 bulan…