Susu badan

Bila yg kita start rasa susu bdan kita mula terhasil? Saya skrg 28 mnggu.

1 Balas

ikut badan jugak..ada yg bru brapa week dh ada susu..mcm sy pulak nk msuk ank ke 4 susu mmg akn kluar 2 ke 3 hri lpas bersalin..mcm skrg walaupun sy ada ank umur 1 thn 4 bln susu bdn dh x de..sy dh 33w..

3y ago

ouh yaka, harap susu badan ada la lepas bersalin. niat mmng nk sgd ank mnum susu badan. sbb baby first susu badan ada tpi bby tkmau mnum sbb prem 32 mnggu. Dok ward sebulan