Air Kelapa

Bila ye mommies start minum air kelapa? 8 bulan ok dah kalau nk start minum kan? Ada effect apa2 tak lepas minum? Share please mommies ?

27 Balas

Sy minum xkra masa bila pun..dr awal kehamilan pun minum..Alhamdulillah xde effect apa2 kecuali hilang dahaga..hihi..bdn pun rs btenaga je..

4y ago

Boleh sis tp kalau sis takut x serasi..try minum dlm kuantiti yg sikit k..try segelas lu..kalau ok..blh la amalkan..seminggu 3 kali pun ok..😄