Air Kelapa

Bila ye mommies start minum air kelapa? 8 bulan ok dah kalau nk start minum kan? Ada effect apa2 tak lepas minum? Share please mommies ?

27 Balas

Saya tak pernah minum air kelapa pn sepnjg pregnant. Mak sy bagitau, tok sy tak bg minum..dia kata nnti air ketuban berbau busuk. Tak pasti la betul ke tak..tp sy mmg jadi risau plak nak minum..

4y ago

Ye takk? Adudu debar la plk 😅 Yg sy pernah dgar kalau bau busuk tu makan petai/jering/makanan2 yg bau kuat..