waktu terbaik untuk pam

Bila waktu terbaik untuk pam susu ya? Selepas df anak ke? Anak menyusu selang 2 jam. So bila pam tak dapat banyak. Baru nak start buat stok untuk naik kerja lagi 2 minggu. Baby sekarang umur 6 minggu.

1 Balas

Malam?bila baby tdo.or guna hakaa utk collect susu tme baby menyusu. Kalau pump lpas df biasanya xdpt byk la sbb tu lebihan lpas baby minum je

4y ago

Malam susukan baby setiap 3 jam cmtu. So sebelum df kita pump dulu?