Perancang Suntikan

Bila suntikan ini akan berkesan sepenuhnya?

4 Balas

Sy dulu pon pakai suntikan.. Mmg berkesan bg sy.. Cuma tak period langsung.. Kalau nk cuba pregnant semula stop awal2.. Nk hilangkn kesan suntikan tu lama.. Ini pengalaman sy la..

Sy pun ambil suntikan bru cucuk bln 28/6 hti tu.. Pastu bleeding..tiap hri kluar drh sikit², kekadang bnyk.. Doktor ckp sy x sesuai.. Now tgh plan nk psg implano plk..

Suntikan depo ke? Berkesan selepas seminggu disuntik. Kalau nak bersama dalam tempoh seminggu pakai kondom

Min pakai implant. Setakat ni hampir 2 tahun dah dan berkesan😊

4y ago

Mcm mna??nk tau juga??skit x??cara2 misi pkaikn??