Peppermint YL

Bila rasa loya, mual saya akan bau peppermint oil Young Living. Then, terus rasa lega. Saya nak tanya, akan jadi apa apa ke kat baby bila kita bau oil peppermint ni? Just curious. Thankyou.

2 Balas

Rasanya xda effect direct dekat baby sbb x diambil secara diminum/dimakan..tp ibu yg relax dan tenang akan berikan keadaan yg tenang juga buat baby🥰

Kalau bau/diffuse takde effect pun. Sapu sikit kat kepala pun ok time pening. Yang tak bolehnya bila dimakan/minum