Contraction

Bila nk pegi hospital? Rasanya sakit cramp dkt pinggang n perut tapi masih boleh tahan lagi. Rasa sama ja xda pulak mkin kuat dri ptg tadi cuma kerap. Sejam sekali then mcm stgh jam sekali. Xtau nk beza tu contraction ke apa. #babyfirst #39week

1 Balas

Smpai rasa contraction 5-10 minit.. Smpai awk dah xde masa da nak taip, buka app ni..haha tahan sakit punya psl

4y ago

Dri ptg smlm dh rasa sakit. Mmg rasa 10 minit sekali dh sis. Tapi rasanya okay je dpt tahan lagi , xda pulak mkin kuat. Konfius nk g hosp ke tak.