botol susu

nak tanya; ada tak anak korang yang newborn jenis sedut susu laju . Kalau guna botol anti sedak pon boleh tersedak walaupun dah tinggi kan kepala semua … Ada tak suggestion botol anti sedak untuk baby yang jenis sedut susu laju…

1 Balas

Sis guna puting untuk yang mana? Ambil yang ada 1 hole kat puting tu.

9mo ago

I see. Sis guna botol apa sekarang? Macam saya guna heorshe. Cousin saya guna Philip avent anti colic tu.