20weeks . Nk tanya mommies

Bila masa sesuai nk prepare barang baby ye ? Anak sulung xtau sngat la .btw gender blum tahu esok insyaAllah nk g scan .doakan sy dan bby sihat² yee#ingintahu #firstbaby

2 Balas

Saya pun 1st baby, saya beli barang bila kandungan dah 8 Bulan. bcs by that time almost confirm jantina. Ada few cases memula scan baby girl,later in pregnancy found out baby boy🤣. doakan saya ye, just a few weeks baby nak keluar dah😁

Skrg dah boleh list down brg utk baby. 7-8 bulan boleh beli sekaligus. Jgn lupa basuh dulu pakaian baby. 😘