Bila sepatutnya buka buku?

Bila masa sepatutnya bukak buku yer ? Sy pregnant 4weeks 4hri dah. #bantusharing #ingintahu

1 Balas

selalunya doktor advise buka buku masa dh confirm dgr jantung baby dan dh scan tau kedudukan baby ada dlm rahim dan bukan luar rahim, roughly dlm 7 minggu ke atas bila dh confirm tu boleh set appointment dgn kk utk buka buku. klu mcm ni kiranya nk mudahkan kerja kt kk, boleh scan siap siap kt klinik swasta so nanti bila nk buka buku bawa gmbr ultrasound yg confirmkan pregnancy tu.

3y ago

Terima kasih 👍