Cuba kehamilam

Bila masa boleh cheak UPT minggu ke berapa boleh tahu kan ...

4 Balas

Sebaik lps 2 minggu miss period tu puan. Awal pgi bgun.. Kencing.. Tahan dan kencing semula.. Kncing yg kluar slps di thn itu yg pling baik. Moga ada rezeki puan. Jg keshtn dan diri serta pemakann.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

tadi gi klinik cheak katanya takde apax2 ,thn I gi urut Kat seorng makcik melayu nurse lama ,makcik tu katanya bby Ade takpi Rahim tu Kat bawah ,thn makcik tu urut bagi dia Naik atas dah kagang I kena tunggu semiggu lagi cheak balik mesti dapt positive katanya ....

dah boleh cek dah tu sis upt . kalau positif dia keluar dua line , kalau negatif 1 line saje keluar means not pregnant .

Sebaiknya 2 mggu lps missed period..

skg pn blh