Baby senyum

Bila eh baby boleh gelak gelak? Baby saya 2bulan 20 hari. Senyum dalam tidur je. Takleh main aum cak lagi. Dalam sehari tu dia main dalam sejam je tu pun letak meniarap . Biasa baby boleh gelak tu bila eh? 😂 sory first mom. Nak tau je hehe#pleasehelp #seriusnanya #firstbaby

14 Balas

Ikut perkembangan anak masing2 mungkin. Anak saya sebulan lebih dah boleh senyum, dalam tido senyum, tak tido pun senyum. Cepat atau lambat doa baik2 ja untuk anak kita.. Banyak bersembang dengan dia umpama macam dia paham walaupun dia masih tak boleh paham.