Baby senyum

Bila eh baby boleh gelak gelak? Baby saya 2bulan 20 hari. Senyum dalam tidur je. Takleh main aum cak lagi. Dalam sehari tu dia main dalam sejam je tu pun letak meniarap . Biasa baby boleh gelak tu bila eh? 😂 sory first mom. Nak tau je hehe#pleasehelp #seriusnanya #firstbaby

14 Balas

Baby sy 2 bulan ni dah boleh diri tegak bila pegang.. senyum gelak2 ni masa dia umur 3 bulan. Boleh agah2 masa 4 bulan. Lain baby lain development dia. Dont compare.

1y ago

Baby saya sebulan tu boleh diri tegak siap kepala tegak😂. Senyum tu time tido je atau pun time susu. Agah je tak lagiii hm hahahahaha tak sabar nk agah dia😭😂