cucuk depo tapi kenapa perut buncit macam mengandung

bila check takde . masalahnya pinggang asyik sakit . perut buncit ni nak tunduk ke apa mesti sakit . anak dah 9bulan perut still tak kempis lagi hm . help , risau je hn#ingintahu #bantusharing #bantubagipendapat #seriusnanya

2 Balas

Pemakanan dan senaman macamana? Amalkan pemakanan dan gaya hidup sihat ye. Insya Allah perut ok. Pemakanan suku-suku separuh yg KKM anjurkan pun ok dah. Minum air kosong secukupnya. Kurangkan atau no gula dan makanan bertepung dulu. Brisk walking pun dah memadai 3 ke 4 seminggu.