bau deodorant suami

bila bau deodorant suami buat pening dan termuntah walaupun sebelum ni saya suka baunya .. siapa macam ni juga ?

16 Balas

Normal sis. Sy dah 20weeks barulah boleh nak berkepit dgn suami. Sebelum tu, asal suami peluk je sy akan rasa lemas nak muntah sbb 'bau' suami. Kadang tu sy paksa dia berus gigi semula sebelum tido bukan sbb bau mulut dia busuk, sbb perasaan sy duk terbau makanan yg dia makan 🤣 dahlah tgh alahan teruk, nak peluk mengadu manja2 dgn suami pun tak boleh sbb asyik nak termuntah bila dekat, emosi mmg kacau sangat time tu 😅alhamdulillah skrg dah okay, semoga sis cepat2 baik yaaa 🤗

4y ago

lagi teruk alahan sis ya .. terima kasih doanya .. 🥰

Hahahhaa...sama lh, awal2 hamil, klau bau deadorant dia msty rsa mual n busuk y amat, tpksa lh suami pakai jauh2, x pun pakai selepas salam dgn sy, lpas pakai mmg sy larang dia datang dekat, bau badan dia pun x blh juga, kdaang2 sruh paksa suami mndy, bila x tahan bau badan dia

sama laa smpai kena sorok dia punya deodorant ty😂 tapi sruh dia pkai yg kita punya deodorant, nasib dia pakai jaa.. x bnyk tnya huhu redhaaa

Klu sy terbalik. Bau badan sendiri pun dah pening. Terpaksa sy tukar semua barang mandian dan deodorant. Klu x mmg muntah je kerja.

Sy pun...sblm mengandung suka sangat bau perfume husb..lepas dh mengandung..langsung xblh..asyik marah2 dia je sbb bau perfume..

sy pon sama.xblh bau kalau suami guna deodorant yg sembur tu.kalau yg biasa takpe.satug sy alaha jg dgn bau minyak rambut.

saya bukan takat bau deodorant.. bau dia pun saya tak suka.. awal dulu nak tengok muka pun tak boleh

4y ago

dah selamat bersalin, 39 week.. lama2 jadi okay bila masuk bulan ke2 pregnant

Sama lah dgn saya... Kadang tu suruh dia jangan angkat tangan . 😂😂😂.. Dia rehdah je.. Haha

4y ago

Yea awak.. Kadang kan.. Dia kata b busuk ke sayang.. 😂😂😂... Saya suka bau semula jadi dia je.. Bau2 lain memg tak mau.. Bau jiran memasak pun dah nangis.. Peel apa tak tahu. 😂😂😂

Hahaha sy lge suka bau laki balik dri kerja.... Klw dia mndi mw temuntah tecium dia wangi

4y ago

Dlu blm pregnant suami pakai pewangi stat ja sy pregnant x sda sebap nk muntah tecium geli

Saya. Bau deodorant, bau sabun mandi, wangi kereta tak dapat hidu. Pening dan Loya.

4y ago

sabun mandi saya okay je .. sabun pencuci muka , deodorant , durian , ikan masin , mmg x tahan .. tgh okay tetiba jadi longlai x bermaya dan muntah ..