Mommies pernah scan 3d tengok muka baby x?

Bila baby lahir, mmg sama ke dgn yg scan tu or lain? Saje nk tahu, sy scan masa 34w. Tengok muka tak ikut ibu ayah lgsung pn haha#firsttimemom #ingintahu

12 Balas

sy buat 5D + detail scan wktu 24w+ ..nmpk jelas je smua...muka dia pun tnjuk kejap² je..sempat jugak laa sonogrperr tu ambil vdeo ..hehe...idung kembang hehe..tp idung sy mmg kembang

4mo ago

Klu tengok scan tu hidung kembang, tp keturunan cina dedua belah sy n suami hidung kecik penyek 😂