15 minggu kandungan

Biasanya bila KK akan check degupan jantung kandungan? Kadang rasa risau jugak sebab tak rasa penggerakan walaupun ini kali kandungan yang ke dua.😅 Risau tu lain macam. #ingintahu

2 Balas

Dkt kk kwsn sy 20w start check. Sekali dgn scan. Lpstu tiap kali checkup misi akn check.

3y ago

Oh hehe xpe jgn risau. As long masa checkup misi kata ok, inshaAllah dia baik2 shj ☺️

KK tempat saya pun mula dengar degupan jantung dan scan dari minggu 20.

3y ago

Terima kasih.Risau jugak sebenarnya.Kena tggu next checkup lar ni.😅